O nama

Tvrtka Kalista & Co. j.d.o.o., za ekonomske i poslovne usluge, je izrasla na poduzetničkoj ideji i uspješno se razvija zahvaljujući svijesti o tome da je zadovoljstvo korisnika naših usluga jedina mjera našeg uspjeha.

Nastavi čitati
KALISTA & Co. d.o.o.
naziv tvrtke
Plješivička 54a, Zagreb
sjedište tvrtke
Plješivička 54a, Zagreb
ured tvrtke
PRIVREDNA BANKA ZAGREB
IBAN: HR2523400091110681498
+385 (0) 91 228 28 28
E-mail: kalistaciscenje@gmail.com

Kalista & Co.

Tvrtka Kalista & Co., za ekonomske i poslovne usluge, je izrasla na poduzetničkoj ideji i uspješno se razvija zahvaljujući svijesti o tome da je zadovoljstvo korisnika naših usluga jedina mjera našeg uspjeha. Zadovoljstvo korisnika temeljimo na kvaliteti, pouzdanosti i razvoju ponude usluga koja prati zahtjeve dinamičnog i kompetitivnog tržišta.

Jedan od suvremenih trendova u poslovanju uspješnih svjetskih i domaćih kompanija je outsourcing, tj. izmještanje usluga koje ne predstavljaju okosnicu njihovog poslovanja. Outsourcing-om usluga kompanija ostvaruje više prednosti: smanjenje troškova, veću fleksibilnost i mogućnost da svojeograničene resurse ciljano usmjeri na aktivnosti koje su od primarne važnosti za uspješno poslovanje.

Osim standardne ponude usluga u području čišćenja i tekućeg održavanja, Kalista & Co. nudi mogućnost preuzimanja pojedinih dijelova drugog poduzeća, prvenstveno organizacijskih cjelina u kojima se odvijaju poslovi koji su servisne prirode i ne predstavljaju dodanu vrijednost osnovnom poslovanju poduzeća.

Management posjeduje iskustvo i znanje potrebno za preuzimanje dijela ili cijelog drugog poduzeća, uključujući preuzimanje zaposlenih, te upravljanje odnosima sa zaposlenima i sindikatima. Želite li provesti outsourcing dijela vašeg poduzeća i pri tome sačuvati zadovoljstvo zaposlenih i dobre odnose s vašom zajednicom, poduzeće, Kalista & Co. može preuzeti poslove i omogućiti vam ostvarenje vaših ciljeva. Naše znanje, iskustvo i vrhunska oprema, te zadovoljstvo korisnika naših usluga garancija su da je odabir poduzeća Kalista & Co. za pružanje usluga ili kao partnera u outsourcing-u usluga, odlična poslovna odluka.

Kalista & Co. posluje u skladu sa zakonom, dobrom poslovnom praksom i etičkim standardima.

“Čistoća je pola zdravlja. Jedino zdravlja i znanja nikada dosta. Zdravlje nije sve, ali bez zdravlja sve je ništa.”

Izradu web stranice je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj.