Zaposlenja

Ako i vi želite biti dio Kalista tima, ispunite kratku kontakt formu i očekujte naš poziv na razgovor za posao. Ukoliko imate problema s ispunjavanjem forme, javiti nam se možete na mail info@kalista-ciscenje.hr ili na broj telefona: 091 228 28 28

Pismo namjereKontakt forma
KALISTA & Co. d.o.o.

naziv tvrtke

Plješivička 54a, Zagreb

sjedište tvrtke

Plješivička 54a, Zagreb

ured tvrtke

PRIVREDNA BANKA ZAGREB

IBAN: HR2523400091110681498

+385 (0) 91 228 28 28

E-mail: kalistaciscenje@gmail.com

Kalista & Co.

U Kalista & CO. smo svjesni da samo zadovoljni zaposlenici postižu dobre rezultate i pružaju željenu kvalitetu usluga našim korisnicima. Prilikom zapošljavanja pomno biramo ljude koji odgovaraju zahtjevima posla i našim standardima. Zapošljavamo u pravilu na neodređeno vrijeme, jer vjerujemo da je u našoj vrsti djelatnosti sigurnost radnog mjesta temelj zadovoljstva na poslu.

Sa svim zaposlenicima sklopili smo Ugovore o radu sukladno pozitivnim zakonskim propisima, redovito isplaćujemo plaće, uplaćujemo poreze i doprinose za mirovinsko i zdravstveno osiguranje. Ono što također moramo istaknuti jest da su svi zaposlenici osigurani od ozljeda na radu i profesionalnih bolesti.

Naše je zaposlenike lako prepoznati jer su opremljeni jednoobraznom radnom odjećom i obućom, kao i ostalim sredstvima higijensko – tehničke zaštite. Vlastita, provjerena radna snaga, visokokvalitetni radni materijali i sredstva za rad kojim se služe naši djelatnici temelj su kontinuirane vrhunske kvalitete naše usluge.

Kontakt forma: Prijava za posao

    “Čistoća je pola zdravlja. Jedino zdravlja i znanja nikada dosta. Zdravlje nije sve, ali bez zdravlja sve je ništa.”

    Izradu web stranice je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj.